Zobrazit podle typu:

Nabídka práce

HLEDÁME PRACOVNÍKA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH DO NÍZKOPRAHOVÉHO DENNÍHO CENTRA

Požadujeme:

• Minimálně středoškolské vzdělání v oboru/kurz pracovníka v soc. službách
  • Praxe v oboru výhodou, ale není podmínkou
  • Organizační schopnosti, empatie, dobré komunikační dovednosti, pozitivní myšlení
  • Motivace k práci s cílovou skupinou
  • Trestní a morální bezúhonnost
  • ŘP. sk B výhodou (aktivní řidič)

Nabízíme:

• Plný nebo částečný pracovní úvazek
  • 5 týdnů dovolené
  • Malý pracovní tým
  • Zaškolení na danou pozici

Životopis zasílejte e-mailem na adresu: schovancova@nasefarnost.cz

Kontaktní osoba: Kateřina Schovancová

Vybraní uchazeči (splňující kvalifikační požadavky) budou pozváni k osobnímu pohovoru.

Bezdomovectví očima lidí z praxe

Přijďte si 21. 9. 2017 od 17h poslechnout zajímavé informace a cenné zkušenosti od terénních pracovníků, kteří zabývají prací s lidmi bez domova nebo s lidmi v přímém ohrožení ztráty bydlení.

Program:

rizikové faktory spojené s životem na ulici                                                                                                          popis praktických činností terénního programu                                                                                                        předcházení komplikovaných situací a možnosti řešení                                                                                        kdo je člověk bez domova?                                                                                                                                příčiny bezdomovectví                                                                                                                                            integrační aktivity                                                                                                                                                  kdo může být bezdomovectvím ohrožen                                                                                                         ženské a mužské bezdomovectví

Pozvánka ke stažení zde

Hudba staví chrámy

Srdečně zveme na koncert klasické hudby.

Zeměchy2_v2

Čeští katolíci pomáhají lidem, které zasáhl hurikán Harvey

Představitelé české katolické církve se rozhodli pomoci lidem v oblastech, které o víkendu zpustošil ničivý hurikán Harvey. Jako výraz solidarity poskytnou arcidiecézi Galveston-Houston celkem 23 tisíc USD, které jsou určené na podporu lidí zasažených touto přírodní katastrofou. Do pomoci se zapojila Česká biskupská konference (ČBK), Charita ČR, Arcibiskupství pražské, Arcidiecézní charita Olomouc, Arcidiecézní charita Praha, Charita Kyjov a Charita Otrokovice. Přidat se může každý zájemce.

Tábor 3.7.-7.7.

Dobročinný brunch již tuto sobotu v pražské Stromovce

Stále o něco usilujeme, stále se o něco snažíme. Tentokrát se snažíme sehnat peníze na výměnu oken v našem azylovém domě v Minicích formou dobročinného brunche. Tato unikátní kulturně společenská akce se bude konat již tuto sobotu v pražské Stromovce.