Nové stroje pro naši šicí dílnu

Do naší šicí dílny, která je součástí sociálního podniku Farní charity Kralupy nad Vltavou, přibyli noví "obyvatelé" - čtyři krásné, zbrusu nové průmyslové šicí stroje značky Garudan. Vděčíme za ně České spořitelně, která nás podpořila darem ve výši 100 tis. Kč. Děkujeme!

V rámci projektu sociální rehabilitace poskytujeme práci dlouhodobě nezaměstnaným lidem, kterým se nedaří uplatnit na trhu práce (maminky po mateřské dovolené, lidé předdůchodového věku, mladí lidé bez odborné kvalifikace a další znevýhodněné skupiny). Naším cílem je tyto lidi naučit novým dovednostem a zmírnit negativní sociální a psychické dopady, které dlouhodobou absenci práce provází.

Koupí jakéhokoliv výrobku z rukou našich klientů podpoříte naši činnost a společně s námi dáte novou šanci pracovat lidem, kteří o tuto příležitost usilují.

Snažíme se, aby naše výrobky nejen pomáhaly, ale také vás potěšily svojí využitelností, praktičností a kvalitou.

Navštivte náš e-shop www.chickepa.cz nebo second hand Šuplík (Sokolská 139, Kralupy n./Vlt.) a koupí výrobku podpořte ty, kteří usilují o novou šanci pracovat.

Zakázky na opravu oděvů odebíráme v secondhandu Šuplík, Sokolská 139, Kralupy nad Vltavou