Jak nám můžete pomoci?

Pokud jste se rozhodli pomoci naší Farní charitě, máte několik možností:

• I. Přijímáme oblečení ( čisté, v pytlích) do Farní charity – Sokolská 139, Kralupy. Oblečení podle potřeb rozdáme do azylového domu maminkám s dětmi a lidem bez domova. Zbylé oblečení putuje do našich dvou charitních secondhandů, kde jej za symbolické částky nabízíme k prodeji.

II. Budeme rádi pokud nám darujete hračky, kancelářské a výtvarné potřeby např: papíry, pastelky, fixy, vodové barvy, tempery a jiné.

III. Můžete nám také poskytnout finanční dar. Finance můžete věnovat na tyto služby: Azylový dům pro matky a rodiny s dětmi, Dům na půl cesty, Nízkoprahové denní centrum pro lidi bez domova, Nízkoprahový klub pro děti a mládež, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi (školička, doučování, poradenství pro rodiny), Sociální poradenství, Sociální rehabilitace (secondhand Šuplík, šicí a keramická dílna).

Finanční dary zasílejte na účet Farní charity, 51-6442530217/0100 nebo je můžete osobně donést na Charitu, kde vám bude vystaven doklad o daru.

Velice vám děkujeme za případnou pomoc.

0 Kč