Ze šuplíku do Šuplíku v novém

Již od 16. května 2018 je otevřený nový charitní secondhandový obchod s názvem Šuplík, tentokrát v městské části Kralupy – Lobeček. Jsme velmi rádi, že se nám podařilo získat do pronájmu objekt bývalé lékárny za Kulturním domem Vltava a přetvořit ho na útulný „sekáč“, který disponuje navíc také skladovacími prostory. Díky tomu můžeme obchod zásobit větším množstvím zboží a zákazníci se tak mohou těšit každý den na nový kousek.

Na hodnocení úspěšnosti je samozřejmě ještě brzy, nicméně první dny po otevření zatím napovídají tomu, že projekt bude na tomto místě fungovat dobře. Řečeno slovy místních, „něco takového tady chybělo“. V obchodě také přijímáme zakázky na opravy a úpravy oblečení, které paní prodavačka předá ke zpracování do šicí dílny v Sokolské ulici. Nově je zde také zřízeno výdejní místo pro Zásilkovnu a sběrnu čistírny peří.

Stejně jako v Šuplíku v Sokolské ulici, tak i v Lobečku je možné nechat vyřazené oblečení, elektroniku nebo spotřební zboží, zkrátka vše, co už nevyužijete, ale ještě by mohlo někomu posloužit. Obchod na sídlišti Hůrka, který zde fungoval dva roky, byl z důvodu nedostačujícího prostoru pro plánované aktivity zrušen.

Neváhejte a přijďte za novými nákupy do nového obchodu, těšit se můžete na dobrou kávu ke každému nákupu zdarma.

Podpořte

DMS FCHKRALUPY 30
DMS FCHKRALUPY 60
DMS FCHKRALUPY 90

Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
Farní charita kralupy obdrží 29, 59 nebo 89 Kč. Děkujeme!

Vše o DMS na www.darcovskasms.cz

ZAŠLETE DMS NA ČÍSLO 87 777