Jak nám můžete pomoci?

Pokud jste se rozhodli pomoci naší Farní charitě, máte několik možností:

• I. Přijímáme oblečení ( čisté, v pytlích) do Farní charity – Sokolská 139, Kralupy. Oblečení podle potřeb rozdáme do azylového domu maminkám s dětmi a lidem bez domova. Zbylé oblečení putuje do našich dvou charitních secondhandů, kde jej za symbolické částky nabízíme k prodeji.

II. Budeme rádi pokud nám darujete hračky, kancelářské a výtvarné potřeby např: papíry, pastelky, fixy, vodové barvy, tempery a jiné.

III. Můžete nám také poskytnout finanční dar. Finance můžete věnovat na tyto služby: Azylový dům pro matky a rodiny s dětmi, Dům na půl cesty, Nízkoprahové denní centrum pro lidi bez domova, Nízkoprahový klub pro děti a mládež, Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi (školička, doučování, poradenství pro rodiny), Sociální poradenství, Sociální rehabilitace (secondhand Šuplík, šicí a keramická dílna).

Finanční dary zasílejte na účet Farní charity, 51-6442530217/0100 nebo je můžete osobně donést na Charitu, kde vám bude vystaven doklad o daru.

Velice vám děkujeme za případnou pomoc.

Podpořte

DMS FCHKRALUPY 30
DMS FCHKRALUPY 60
DMS FCHKRALUPY 90

Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
Farní charita kralupy obdrží 29, 59 nebo 89 Kč. Děkujeme!

Vše o DMS na www.darcovskasms.cz

ZAŠLETE DMS NA ČÍSLO 87 777